träning snart

Hej !

nu ska jag snart gå och träna lite. sitter på pappas kontor på åkeshåvsbadet. vi ska åka till spånga och ha träning. min pappa är tränare. min syster sitter på andra datan. måste dra ha det bra vi hörs.

Puss o Kram // A


Remember me

Hej alla!

Jag har varit inne i stan och kollat på Remember me med min syster och Leah. den var jätte bra, fast sorglig. Vi tittade på Saga. en jätte fin salong på kungsgatan. man fick sitta vart man vill, och det var jätte fint där. jag träffade Nadja, en tjej som gick i min klass, hon skulle gå på samma film. efter filmen tog vi t-banan till kärtorp. Leah gick av före oss. sen gick lovisa och jag hem från kärtorp. nu sitter jag hemma, och vet inte vad jag ska göra, ska kolla vad som finns på TV tror jag, sen ja hopps jag att det  blir en mys kväll. ha en bra helg.

Puss o Kram // A

i rollerna Robert Pattinson från the twilight saga. och Emilie de ravin. älskade filmen.


den var sorlig, men bra. fin på ngt sätt. roligt att se rob i ngt annat än som vampyr i Twilight.

Shopping med Anja

Hejsan alla!

Idag efter skolan åkte jag in till hötorget och träffade min kära moster Anja. Vi skulle köpa min födelsedagspresent. Vi gick först till Gina, för jag fick ett presentkort där, av mormor . så vi provad en massa saker, eller jag gjorde. och till slut köpte jag ett par byxor. hade velat köpa mer, men det var tillräckligt. sen gick vi till H&M och köpte  underkläder. det blev en jätte trevlig liten shopping tur. nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik. Imorgon ska jag och min syster och Leah min broras flickvän, gå och se Remember me på bio. Det ska bli jätte kul. snart ska jag titta på Let's dance finalen. jag vet inte riktig vem jag vill ska vinna. men aja. ska gå nu, hoppas ni får en underbar kväll.

Puss o Kram // A

Hej !

Hej alla!
det här är min nya blogg, hade en förut, men den är borta nu, jag ska börja om. har fått en kamera i födelsedagspresent  så nu kan jag ladda upp fler bilder och så. hoppas ni gillar bloggen. ha en bra kväll
Kram // A .

Välkommen till min nya blogg!